Джулиана Гани продължава да дълбае дъното с поведение, видя Kliuki.net. Моделката орева

...
Джулиана Гани продължава да дълбае дъното с поведение, видя Kliuki.net.
Моделката орева
Коментари Харесай

Няма срам! Новият на Джулиана Гани я награби директно на плажа, тя се кефи

Джулиана Гани продължава да дълбае дъното с държание, видя  Kliuki.net.

Моделката орева света какъв брой доста й липсва сина й, по какъв начин някогашният й Илиян Найденов не й разрешава да го види и какво ли още не. А в това време безусловно не се задържа в България и кръстосва по разнообразни дестинации с тъпкачите си.
 Джулиана Гани нов
Снимки: Инстаграм

Че и парадира с това. Последната й фотография в обществените мрежи безусловно взриви нета  вулгарността си. На фрагмента моделката е в тил, в ултра изрязан бански, а напомпан мачо мачка задните й елементи. „ Все забавни неща се случват в Шри Ланка “, написа силиконката.

Възмутените мнения не закъсняха. „ За жена с дете, това е огромна излагация “, „ Каква майка си “, „ Добре, че Давид е дребен и не схваща “, са единствено дребна част от отзивите на изумените потребителите.

Снимки: Инстаграм

Нетърпящата рецензия Джулка съответно трие всеки отрицателен коментар, само че очевидно не съумява да смогне с всички, защото те безусловно извират. Изглежда Гани твърдо е решила да показва какъв брой добре си живее с новия, защото единствено преди дни пусна и друго фото, в което двамата се целуват.

Лошо няма, само че най-малко да не реве в нета какъв брой й липсва детето й. За което явно не се сеща до момента в който е с новия си ухажор. Който, съгласно осведомени, е барета.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР